Restaurang GREAT EASTERN

   
Great Eastern är en elegant restaurang belägen i centrala Sundsvall. Här hittar du utsökta rätter från hela Orienten, givetvis med förstklassig service i en stilfull, men bekväm miljö.

Menyn består av rätter som tillagats på många olika sätt som exempelvis; Cantonese, Hakka, Szechwan, Mongoliansk, Thailändsk och Indisk. Den vänliga personalen ser alltid fram emot att servera dig en underbar måltid som tillsammans med den vackra dekoren ger en äkta Asiatisk upplevelse.

Great Eastern ägs av en kinesisk familj som har arbetat hårt för att ta fram det perfekta konceptet för en Orientalisk matupplevelse. Efter sin uppväxt i Indien emigrerade de till Danmark 1972. Där började de sin restaurangkarriär som kypare och servitriser. År 1978 bestämde de sig för att flytta till Sverige för att öppna deras egen restaurang. Denna blev givetvis en stor succé.

Med över 30 år av erfarenhet inom restaurangbranschen känner de att nyckeln till framgång varit deras förmåga att servera mat med en god balans av service och inlevelse. Allt för att gästerna ska få tillfälle att verkligen njuta av den Orientaliska mat som Great Eastern erbjuder.